RSS

Assassin's Creed II

írta: GaM_Staff ; 2009.10.20. 21:12

Az Assassin's Creed II a 2007-ben debütált első rész folytatása. Ezúttal a reneszánszkori Itália a helyszín, azon belül is Velence és Firenze, hősünk pedig ezúttal egy Ezio nevű úriember, aki apja halálának megbosszulása végett öl, és válik merénylővé. A játék 2009. november 17-én válik elérhetővé Xbox 360-on, és PS3-on, a PC megjelenésről pedig annyit tudni, hogy -tanulva a tavalyi esetből- 2010 tavaszára teszik. Akárcsak az AC1 esetében (2007 november konzolra--> 2008 április PC-re).

A fejlesztők egyszerűen úgy kommentálták a PC-s késést, hogy optimalizálni akarnak. A minimum gépigény már megvan. Tulajdonképpen egy dual-core procira és egy 512mb-os VGA-ra lesz szükség, tehát akinek az első rész jól futott annak ez is menni fog. Talán jobban is, hiszen a jobban kiforrott Anvil engine hajtja majd, fejlettebb árnyékolási és fényeffektekkel.

 

 

 

De hogy milyen ún. feature-öket kínál majd a játék?

az AC2-ben is Desmond Miles emlékeiben kutatunk, csak most nem Altair-t irányítjuk majd, hanem egy Ezio nevű olasz merénylőt. Az újdonság tulajdonképp a felszerelésben és ruhában tűnik ki. Ezio ugyanis nem hord magánál hatalmas kardokat, viszont van 2 rejtett tőre, amivel egyszerre két ellenséget is képes lemészárolni, egy gombnyomásra. De ha már a harcnál tartunk, megemlítem még a lefegyverzés lehetőségét is. Ez úgy működik, hogy ha az ellenség támad szépen kitépjük a kezéből a bárdot, buzogányt, bármit, és ezzel öljük meg szerencsétlent. ennek köszönhetően a fegyverarzenál igencsak széles lesz, hisz minden ellenség fegyverét kipróbálhatjuk majd a csatában! A másik nagy újítás még az a harcos, aki képes Ezio-t kiszúrni a szénakazalban. Ilyenkor le is szúrná, de valószínűleg egy speciális gombbal kivégezhetjük ezt a katonát is. Ezen felül immár úszni is tudunk, ami igen hasznos, főleg Velencében.  a gyilkosságról többnyire a vízbe vetve Ezio-t tudunk elmenekülni. Ez azért is jó, mert immár nem fulladunk meg ha esetleg valaki belök, mert emlékezzünk csak az első rész hajós küldetésére, ahol egy Sibrand nevű férfit kell eliminálni. Nos, itt egy halomszor belefulladtam a vízbe, de ennek végre vége!!

Szóval faja gém lesz ez az AC2, próbáljátok majd ki. ;) Lesz teszt is, amint megjelenik. :)

Írta: PersiaN

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://gamkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr991464119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása