RSS

Update

írta: GaM_Staff ; 2009.10.27. 14:57

Régen nem volt már frissítés a blogon, ezért én, PersiaN úgy döntöttem írok egy bejegyzést arról, hogy mi várható a közeljövőben. Nos, elpsz9r is egy BattleForge videoteszt tőlem, rövidesen, majd X-Men Kezdetek: Farkas és Szörnyek az Űrlények ellen filmkritikák. Azt, hogy eme kritikákat milyen formában iolvashatjátok majd az attól függ, hogy mennyire érek rá. Ha kevésbé akkor csak sima szöveges értékelés, ha pedig unatkozok, annyira ráérek, akkor pedig video formájában. Ezen felül egy Windows 7 bemutató videó is sorraqkerülhet, tőlem.

Nos, mást nagyon nem is tudnék elmondani, csak annyit hogy szégyel(jük)lem magunkat, mert már őszszünet van péntek óta, és semmi frissítás. :) Nah, csákány!

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://gamkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr801479008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása